I sommeren 2018 udkom Mads Westfalls album “Den tid der er gået”. Det består af efterfølgere til Mads´ egne og verdens bedste sange, og blev en stor succes med masser af afspilninger på DR P5 og streamingtjenesterne. Mads producerede albummet sammen med percussionist og multimusiker Tom Kræmer Lindby, og nu har de to sammen med bassisten Nikolaj Wolf dannet “Mads Westfall & Originalerne”, som optræder med live-versioner af sangene fra albummet og andre af Mads Westfalls moderne viser.

Udover hittet ”Kender du dejavu?”, hvor de to hovedpersoner fra Søren Kragh-Jacobsens “Kender du det?” møder hinanden igen midt i livet, indeholder albummet bla. en ny version af ”Hotel California”, hvor historien er flyttet fra den Californiske ørken til en provinsby i Danmark, og dansksprogede efterfølgere til “American Pie” og “My Way”.

Mads Westfall & Originalerne leverer et morsomt og musikalsk show, som passer perfekt til biblioteker, viseklubber og andre spillesteder, som har fokus på ordene i musikken. Mads er en begavet og nærværende entertainer, og sammen med de to professionelle musikere Tom og Nikolaj er han i sit es. Book dem og glæd jer til et festfyrværkeri af stærke og tankevækkende tekster, gode grin musikalske nuancer.

Teksterne med et smil på læben og et fint glimt i øjet er skrevet i et almindeligt og umiddelbart tilgængeligt sprog, og de er ikke bare til øjeblikkelig og flygtig underholdning. Hvis hans tilhørere er indstillet på at lytte sig ind i ordene, kan de gå fra hans koncerter med både smil i øjnene og refleksioner over den almindelige dagligdag.Rootszone, anmeldelse af "Den tid der er gået"
En super hyggelig aften med masser af nostalgi og nye sange. Perfekt udført så folk i alle aldre kunne deltage…Dorthe og Bjarne
DEJAVU - musikalsk stand-up, musikalsk underholdning fra Værløse
BOOKING
Ring 20 77 95 07
KONCERTER
Mads Westfall live
YOUTUBE
Hør sangene
FACEBOOK
Synes godt om