Mads Westfalls nye album “Den tid der er gået” er på vej til at blive hans hidtil største succes. Titelnummeret har gennem flere uger været den mest spillede sang på DR P5, hvor blandt andre Jørgen De Mylius har fået ørerne op for de velproducerede sange.

På albummet kan man blandt andet høre, hvad der videre skete for Mona og Jesper Ravn fra Søren Kragh-Jacobsens lejrbålsklassiker ”Kender du det?”, få vendt hans egen sang ”Den kommende tid” på hovedet i titelmelodien, og få en fornemmelse af, hvad Don McLeans ”American Pie” havde handlet om, hvis den var skrevet i Danmark i 1980-erne.

Mads Westfall har selv produceret og indspillet det nye album i et tæt samarbejde med Tom Kræmer Lindby. Jonas Ranum Brandt har til alle 10 sange lavet digitale forsider, der i sig selv er efterfølgere til de originale covers. Albummet kan findes på alle digitale tjenester.

Samtidig med udgivelsen fortsætter Mads sin travle hverdag som entertainer og visesanger med langt over 100 årlige koncerter i hele landet, primært som solist og med den populære visetrio Halfdanskerne. Og nu kan sangene fra det nye album også opleves live med det nye band Mads Westfall & Originalerne.

…teksterne med et smil på læben og et fint glimt i øjet er skrevet i et almindeligt og umiddelbart tilgængeligt sprog, og de er ikke bare til øjeblikkelig og flygtig underholdning…fremførelserne fremstår på bedste vis autentiske og oprigtige…hans tilhørere kan gå fra hans koncerter med både smil i øjnene og refleksioner over den almindelige dagligdag…anmeldelse i "Rootszone" af "Den tid der er gået"
…teksterne står meget stærkt med gode budskaber og en stille form for humor og ordspild, som leder tankerne hen på både Benny Andersen og Halfdan Rasmussen…har en rigtigt god stemme med fornem diktion, og sammen med de fine tekster gør det cd-en til en lytteværdig oplevelse…anmeldelse i det nordiske blad "Visor" af "Alle de dage"
…han har nået sin nuværende position via den lange vandring med opsamling af livsindsigt og erfaring…med sin afdæmpede attitude og jordnære jargon fremstår han særdeles sympatisk…når han fortæller ungdomserindringer, hører man næsten en ung Søren Kragh-Jacobsen bagved…anmeldelse i Rootszone af "Alle de dage"
en sand troubadour med historier om almindelige menneskers liv og tanker…der er brug for troubadourer af Mads Westfalls støbning…en god, nærværende og vedkommende oplevelse…anmeldelse i Rootszone af koncert ved Strib Vinterfestival
der bredte sig en tæt forbundet positiv stemning – nok årets bedste musikalske aften…bestyrelsen, KulturCosmos, Viby Sjælland
meget smukke sange, der minder mig om de store nordiske visesangere som Halvdan Sivertsen, Bjørn Eidsvåg og Bjørn Afzelius…Leif Kirkvåg, anmeldelse af "Spor"
der er noget gennemgående sympatisk over det voksne og følsomme univers, hvor whiskers, bas og akustisk følger Westfalls nøgterne, hverdagspoetiske tekster til dørs…4 stjerner i GAFFA til "Spor"
Westfall rammer på flere af de nye sange rent, et sted mellem moden Søren Kragh-Jacobsen og sjællandsk Allan Olsen…4 stjerner i GAFFA til Bedre sent end tidligt
BOOKING
Ring 20 77 95 07
KONCERTER
Oplev ham live
UDGIVELSER
Find og hør
YOUTUBE
Se og lyt
FACEBOOK
Synes godt om