Det er ikke mange danske musikere, der spiller så mange koncerter, som Mads Westfall og Lars Grand gør. Og det er der en god grund til. De to er nemlig blandt landets førende trubadurer og spillemænd, og både som sangskrivere, med deres respektive soloshows og i det fælles viseorkester Halfdanskerne oplever de kæmpe succes med fine anmeldelser, airplay på DR, fulde huse og stående ovationer i hele landet.

Nu kan de også bestilles som duo. Med Mads på guitar, Lars på harmonika og to fantastiske og meget forskellige stemmer, der både kan levere flotte fortolkninger hver for sig og synge sammen i smukke harmonier, udgør de et kompakt og levende orkester, som passer ind alle vegne.

De to spillemænd har samlet et stort fælles repertoire af kendte sange, og med deres mangeårige erfaring som entertainere og legendariske evne til at føle sig ind på festen rammer de lige præcis det, publikum efterspørger. Fra højskolesange til internationale rockklassikere, fra sange fra jukeboksen til hits fra 70´erne, og fra Nyhavnsviser til julemelodier.

Den store fleksibilitet betyder, at Westfall & Grand er det oplagte valg til alt fra receptioner, over fester i firmaer og institutioner til fødselsdage, bryllupper og koncerter på spillesteder, restauranter og alle andre steder, hvor vellydende og folkelig musik af høj kvalitet er på sin plads.

Det blev en herlig fest. Sikke en energi. Og hvor synger I godt…Lone Thorsen efter koncert på Højskolen Marielyst
de gjorde deres entre på den “lille” scene, og fik hele forsamlingen på molen og de omkringliggende både til både at synge og smile…..Hornbæk Havnefest
Vi kan slet ikke få armene ned. Vi havde en superfest, hvor I lavede et fyrværkeri af en finale. Herovre er der ingen ende på vores gæsters begejstring for jer. Udover jeres musikalitet, har I en hjertelighed og en autencitet, som går rent ind i en tid med megen overflade….Marianne og Find
BOOKING
Ring 20 77 95 07
KONCERTER
Oplev musikken live
FACEBOOK
Synes godt om